Vitamín C pomaranč s rakytníkom + zinok 300 mg (20 ks)

Iontové nápoje | Kód: VI400622
Dostupnosť
Skladom
4,83 € 
5,80 €  s DPH
Merná jednotka: balenie (bal)

Vitar Vitamín C 300 mg + rakytník + zinok je moderným výživovým doplnkom v praktických jednorazových vrecúškach, ktoré umožňujú vysoko komfortné úživanie bez zapíjania. Aktívne látky sú pre organizmus lepšie vstrebateľné, s rýchlejším nástupom účinku. Prípravok je vhodným výživovým doplnkom pre posilnenie imunity, významným antioxidantom, ktorý výrazne zasahuje do rady životných pochodov. Je potrebný pre tvorbu kolagénu, ktorý pôsobí podporne v ľudských tkanivách - svaloch, šľachách, chrupavkách a koži. Významne sa podieľa na funkcii imunitného systému a je dôležitý pre udržanie dobrého stavu celého organizmu. Zinok je dôležitý pre funkciu imunitného systému, priaznivo tiež pôsobí na kvalitu pokožky, vlasov a nechtov. Rakytník rešetliakový podporuje imunitný systém a prirodzenú obranyschopnosť oranizmu. Prispieva k normálnemu stavu pokožky a k normálnej činnosti kardiovaskulárneho systému. V tradičnej medicíne je vzácny pre vysoký obsah vitamínu C, E a karoténoidov.

 

Návod na použitie

Odporúčané dávkovanie: Deti od 12 rokov a dospelí 1 vrecúško denne. Obsah vrecúška nasypte do úst, pomaly nechajte rozpustiť a prehltnite. Nevhodné pre deti do 12 rokov. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy.

 

Výživové údaje/jednotka

vitamín C (kyselina L-askorbová): 300 mg (375 %)
zinok (citran zinočnatý): 5 mg (50 %)
extrakt z rakytníka rešetliakového (Hippophae Rhamnoides): 20 mg

 

Zoznam zložiek

sladidlo - sorbitol, kyselina L-askorbová, extrakt z plodov rakytníka rešetliakového, citran zinočnatý, prírodná aróma, protihrudkujúca látka - mastenec, sladidlá - sukralóza, citróza (neohesperidín DC).

Značka
Množstvo v balení 20 KS
Počet kusov v balení 20 kusov

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Sklad Kód Počet mj na sklade
Sklad dodávateľa VI400622 12
Chránená dielňa VISI medovina

Môj účet